Ta' med Rally Support og Xpedit på tur 15. - 17. september 2023!

Vi skal med Rally Support op på en stor klassisk ødegård ved Fegen i Sverige, ca. 3 timers kørsel fra København. Ødegården kommer til at danne base for en god weekend i godt selskab med masser af offroad, fællesskab, bålhygge, løgnhistorier og god mad fra fredag den 15. september til søndag den 17. september.

Vi skal fræse masser af grus og/eller asfalt - du bestemmer selv, hvad du er til. Der er fyldt med spor og småveje deroppe, og vi har flere forskellige ruter rundt i terrænet, du kan vælge imellem. Der er også en fin rute fra henholdsvis Halmstad, Gøteborg og fra Helsingborg til ødegården. Der er lavet spisesal i laden og sovesal i den gamle stald. Det er koldt og uopvarmet, så hav godt med tøj med.

Program:

Fredag:
17:00 - 19:00 Indkvartering
19:00 - 20:30 Aftensmad
20:30 Velkomst og præsentation
22:00 Bålhygge

Lørdag:
08:00 Morgenmad med mulighed for at smøre en madpakke
09.00 Kørsel rundt i terrænet i grupper
18:30 Aftensmad
20:00 Samling i laden - Vi samler op på dagen og briefer om søndagens program
22:00 Bålet er tændt til de sidste går i seng

Søndag:
08:00 Morgenmad
09:00 Kørsel rundt i terrænet i små grupper
12:00 Frokost
13:00 Afslutning

Praktisk information

Overnatning:
Du kan overnatte i sovesal i laden, i shelter eller i eget telt. Hvis du ikke gider at høre på andres snorken, og gerne vil have et ”eneværelse”, så tag dit telt eller en hængekøje med. Det er også muligt at tage campingvognen med.

Du kan også overnatte på Fegen Vandrehjem. Dette er for egen regning, og ligger ca. 4 km fra gården.
(Læs mere her:)

Der er toiletfaciliteter på gården, men regn ikke med hotelstandard. Du kan få lidt varmt vand i hovedet og under armene, men der er ikke mulighed for at gå i rigtigt bad. Fegen sø ligger 15 minutters gang fra gården og er en fin badesø.

Mad:
John Danø Skjøth, der har gården, står for maden til os. Det er med de store gryder på bålet. Det er typisk en gryderet med pasta eller ris til. Der er spisesal i laden.

Kørsel:
Det er kørsel på grusveje og skovveje. Det er ikke endurokørsel og en voksen GS'er kan sagtens køre ruten. Men det kræver knopdæk. Vi laver forskellige hold; nogle er guidede, andre er ”kør selv” og vi inddeler jer i mindre grupper med ca. 5 personer i hver. Når holdene sammensættes, tages der hensyn til køreniveau, så både begyndere med ingen erfaring i grus og erfarne kørere kan få fine oplevelser. Hvis du ikke har knopdæk, er der en asfaltrute med fine småveje rundt i landskabet. Denne rute er også særdeles velegnet til gademaskinerne.

Navigation:
Det er gpx-ruter vi kører efter. Har du ikke erfaring i navigation, kommer du i en gruppe med nogle, der kan navigere efter deres gps. Hvis du bliver væk, kan du altid finde tilbage til gården via. din mobil.

Støj:
Din udstødning skal være lovlig og 2 taktere er ikke velkommen. Vi er som alle andre steder gæster i skoven, og vil gerne kunne komme igen.

Før afgang:
Et par uger før afgang får du tilsendt ruter og de praktiske informationer samt hvilken gruppe, du skal køre i.

Pris og tilmelding

Prisen er 1.995 kr. og inkluderer:

  • 2 x overnatning
  • Alle måltider
  • Gpx ruter
  • Servicevogn med alt værktøj og opsamling af din motorcykel ved nedbrud
  • Fragt af bagage fra Kgs. Lyngby til ødegården. Kør derop og hjem uden vægt på cyklen.
  • Xpedit goodiebag

Prisen inkluderer ikke drikkevarer. Der kan købes øl og sodavand på stedet.
Du er tilmeldt, når du har betalt.

TILMELD DIG HER!

Hvis vi aflyser grundet f.eks. Corona, refunderes det fulde beløb.
Hvis du selv aflyser pga. af sygdom eller lignende er der ingen tilbagebetaling. Du er velkommen til at sælge din plads til en anden.

Har du spørgsmål til turen, er du velkommen til at ringe eller skrive til Peter på 51 94 51 77 eller kontakt@rallysupport.dk

JEG VIL MED! HVAD SKAL JEG GØRE

Grib knoglen og giv Peter et kald på tlf. +45 5194 5177 eller send en mail til kontakt@rallysupport.dk- så er du allerede godt på vej på dit næste eventyr.

Vi forbeholder os ret til kun at afvikle turen ved minimum 5 deltagere.

 

ANDRE EVENTYR

Rally Support kører også til andre eventyr

Kontakt os hvis du/i skal have cykel og evt udstyr med på en eksisterende tur eller har en destination vi skal lave en pris på.

Vi kan transportere op til 16 cykler + udstyr og reservedele.

Se samlet liste over planlagte eventyr her