Rallysupport Recon 2023 Tyrkiet!
Eventyr på 2 hjul!
11 til 18 nov. 2023.

Denne gang er der tale om et rigtig eventyr. Det her er hvad vi kalder en ”RallysupportRecon-tour”.
Hvad er et RallysupportRecon-tour dvs. at vi ikke selv har kørt ruten før, vi planlægger ud fra hvad vi synes ser smukt ud og har været i dialog med andre der har kørt der, bl.a. Henriette Thiim fra ” For The Love Of Wheels.

Dvs. at udgangspunktet for turen er TET- lignende ruter og masser af bjerg- og småveje. Oplev eventyret på din egen motorcykel i Tyrkiet! Drømmer du om at opleve friheden på din motorcykel, på en af verdens mest spændende MC-destinationer? Så er denne tur noget for dig!

Du vil opleve en kultur, meget anderledes end den danske, du vil forelske dig i maden, de farverige byer, du vil blive fortryllet af den rige historie og gæstfriheden i dette fascinerende land.

Vi indleder vores motorcykel-eventyr i Alanya, hvor eventyret virkelig tager fart! Her møder vi Peter, traileren og jeres tohjulede følgesvende😊

Bjerge og luftballoner🏔️🚀

Vores første destination: Taurus-bjergene. Disse majestætisk bjerge, også kendt som "Toros Dağlari" eller "Bulğar-Dağ" på tyrkisk, strækker sig som en vild naturskulptur og danner den sydlige grænse til det storslåede højlandsplateau, som udgør hjertet af Anatolien.

Du vil opleve udfordrende sving og strækninger, fede grusveje og små snoede asfaltveje, der tager dig gennem smukke dale og over spektakulære bjergpassager, hvor hvert sving og hvert kig åbner op for en ny verden af eventyr. Vi glæder os til at tage dig med på denne utrolige rejse gennem Taurus-bjergene!

Men det er ikke alt! På denne tur kan du se frem til en uforglemmelig oplevelse, når vi svæver over Cappadocias magiske landskab på en ballontur. Dette er en enestående mulighed for at se Tyrkiets skønhed fra fugleperspektiv og skabe minder for livet.
Dette er selvfølgeligt frivilligt og købes separat, pris ca. 1200 kr. Hvis du ikke vil med ud og flyve, skal der køres spor i stedet, Cappadocias er også smuk oplevet fra en motorcykel.

Hvad er med i pakken:

👉Transport af motorcykel og bagage frem og tilbage til Alanya.
👉Guide til Adventure 1 hold. Her er gennemsnitfarten lidt højere og nogle dage distancer lidt længere.
Guide på holdet er Morten Risum.
👉Guide til Adventure 2 hold. Her er farten lidt lavere, der vil være tid til kaffepause og selfies😁
Guide på holdet er Klaus Bach.
👉Overnatning på simple hoteller, forvent ikke noget luksus
👉Morgenmad
👉Aftensmad
👉Carnet – toldbehandling af motorcykler
👉Følgevogn fra lejr til lejr. Køres af Peter Holst.

Hvad er ikke med i pakken:

👉Flybilletter
👉Benzin
👉Drikkevarer
👉Frokost i terrænet
👉Forsikring, tjek med din kaskoforsikring om den dækker i Tyrkiet og under transport.

Pris. 18.000 kr.
Tilmeld dig her!

JEG VIL MED! HVAD SKAL JEG GØRE?

Tilmeld dig og betal. KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG!

Har du brug for flere oplysninger eller er usikker på om det er noget for dig, så grib knoglen og giv Peter et kald på tlf. +45 5194 5177 eller send en mail til kontakt@rallysupport.dk- så er du allerede godt på vej på dit næste eventyr.