Team Rallysupport

Oplev Eventyret med os på To Hjul!

Vi elsker at se 12 mennesker samlet om bålet efter en dag på motorcyklen, hvor de siger ting som: "Det stykke vi kørte efter eftermiddagskaffen, er nok det fedeste jeg nogensinde har kørt." Det er i de stunder, at alt giver mening for os!

Rallysupport er for alle eventyrlystne motorcyklister, der ønsker spændende ture og et stærkt fællesskab. Alle er velkomne, uanset højde, vægt, erfaring eller baggrund!

Vi har rejst rundt i Portugal, Spanien, Marokko, Maritauren, Senegal, Kroatien, Island, Bosnien og Sverige med mere end 500 glade motorcyklister. Vi elsker at udforske verden fra bagsædet af vores motorcykler. Vi holder af offroad-eventyr, elsker grus- og skovveje, men vi kører også på almindelige veje, når eventyret kalder.

Luksus er ikke et krav for os; vi sover gerne i telt eller på et høloft! Om aftenen samles vi om bålet, deler historier og nyder en kold øl. Vi er venlige og siger aldrig nej tak til en kop kaffe, hvis nogen inviterer.

Vil du være en del af vores fællesskab? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv medlem af Team RallySupport. Du vil få eventyret og information om 1000 km grusveje rundt om Vättern direkte i din indbakke.

Som medlem vil du være blandt de første, der får information om vores ture. Vi deler også tips om køreteknik, navigation, Roadbook og motorcykelvedligeholdelse med mere.

Tilmeld dig nyhedsbrev her

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fællesskab og hjælpe dig med at udforske verden på 2 hjul.
Tjek hvad der er aktuel lige nu: TUROVERSIGT!